Politia romana a gasit o femeie disparuta de 15 ani! Tare, nu?

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 18:42
Politia romana a gasit o femeie disparuta de 15 ani! Tare, nu?
O bucuresteanca disparuta din 1992, cand avea 7 ani, a fost descoperita intamplator de politisti, dupa ce s-a internat in spital fara acte.

O bucuresteanca data disparuta din 1992, cand avea sapte ani, a fost descoperita intamplator de politisti, dupa ce s-a internat in spital fara acte.

Potrivit Politiei Capitalei, Simona Nicolae a fost data disparuta in 1992, cand avea sapte ani. Tanara, de etnie roma, a spus familiei ca pleaca la bunici, iar pe drum, in zona Restaurantului Perla din sectorul 2 al Capitalei, s-a intalnit cu mai multi copii si a ramas sa se joace cu acestia.

Tatal copiilor cu care fata s-a jucat a luat-o acasa, iar familia acesteia nu a mai stiut nimic despre ea vreme de 15 ani.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Sistem de verificare de catre autoritati a persoanelor urmarite

Persoanele urmarite vor putea fi verificate de autoritati printr-un sistem de cautare automata, datele astfel obtinute urmand sa fie folosite ulterior la supravegherea trecerii frontierelor, eliberarea vizelor si a permiselor de sedere, precum si la alte actiuni de control pentru siguranta publica.

Procedurile vor fi derulate prin intermediul Sistemul Informatic National de Semnalari (SINS), gestionat de Ministerul Administratiei si Internelor, si care va functiona pe baza unor norme aprobate de Guvern.