Politica nu va mai avea secrete pentru nici un roman!

Apropo.ro / 07.02.2006, 15:48
Politica nu va mai avea secrete pentru nici un roman!
Din 6 februarie, orice roman poate citi GRATUIT cele mai fierbinti subiecte din politica romaneasca accesand portalul www.infopolitic.ro. Orice om interesat de politica poate accesa site-ul si va afla cele mai actuale analize despre liderii politici plus comentarii senzationale,

Din 6 februarie, orice roman poate citi GRATUIT cele mai fierbinti subiecte din politica romaneasca accesand portalul www.infopolitic.ro. Orice om interesat de politica poate accesa site-ul si va afla cele mai actuale analize despre liderii politici plus comentarii senzationale, referitoare la cele mai importante evenimente politice cum ar fi „proiectia bugetara 2006”, „Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana” si multe altele.

Oamenii activi si preocupati de evolutia societatii romanesti se pot documenta pe www.infopolitic.ro despre orice lege sau regulament dupa care functioneaza Romania.

Toti utilizatorii de internet pot citi direct de pe mailul personal, dupa ce in prealabil s-au inregistrat pe www.infopolitic.ro, Newsletterul saptamanal care contine cele mai fierbinti stiri din politica si cele mai intemeiate si pertinente comentarii.

De acum romanii isi pot manifesta indignarea, apartenenta, bucuria si entuziasmul la adresa clasei politice direct pe forum sau prin vot.

www.infopolitic.ro aduna intr-un singur loc cele mai importante aparitii politice din presa romaneasca, fie ele stiri, editoriale, investigatii sau interviuri.

Mediafax