Poliție buna țara are

Apropo.ro / 16.01.2006, 17:35
Poliție buna țara are
Dupa ce președintele Basescu și-a facut timp sa "dea de pamant" (și) cu poliția romana la știrile tuturor posturilor de televiziune au aparut personajele principale respective. Și dintr-o data poliția face, poliția drege, poliția este


Dupa ce președintele Basescu și-a facut timp sa „dea de pamant” (și) cu poliția romana la știrile tuturor posturilor de televiziune au aparut personajele principale respective.

Și dintr-o data poliția face, poliția drege, poliția este peste tot și tu, cetațeanule, trebuie sa te simți mult mai în siguranța decat în urma cu o saptamana. Oare?

Așa ca au început știrile cele mai tari cu… polițiștii cei mai tari. Un traficant periculos de droguri depistat de catre bravi, un amarat în fond, cu șoseta rupta în dreptul degetului mare și doua „biluțe” pe care probabil le cumparase pentru el. Iar cel care vinde cu adevarat droguri…sta în viluța și papa cate o bobița de strugure din manuța iubitei. Va imaginați ca va aparea la știri în curand, luat la întrebari? Sa vezi atunci filmari.

Alta știre, un tanar, numit și „Seif”, implicat într-o urmarire cu mașina, în urma careia doi polițiști au fost raniți, focuri de arma, scenariu foarte complicat, a fost prins pana la urma de polițiști. Uff, am rasuflat ușurați. Dar nu mult timp pentru ca a doua zi aflam la știri ca „Seif” a disparut fara urma. Pai doar o știre cu el? Îl mai vedem și saptamana viitoare.

În județul Timiș, doi polițiști care s-au implicat într-un conflict între iubiți (din aceia care își mai demonstreaza din cand în cand dragostea cu pumnii) au fost și ei fugariți și „mangaiați” dragastos de catre barbat. Ceva aproape ca bancul „Un polițist fuge dupa un hoț. Dupa 5 minute îl întrece.”

Într-un sat, tot în Timiș, hoții unor materiale de construcție au fost prinși de catre autoritați dupa ce, disperați, au carat tot ce puteau fie zi, fie noapte și s-au dat de gol. Pana și polițaiul care dadea sincron era mirat de ușurința cu care „marii” hoți au fost prinși.

Pana la urma ne amuzam de polițiștii noștri ca deh, cei de „dincolo” sunt amuzanți doar în „Academia de poliție” (care, apropo, are toate șansele sa ajunga telenovela dupa cate episoade are).

Tags: