Polițist, arestat pentru că se masturba în cafenea

Apropo.ro / 26.05.2014, 16:45
Polițist, arestat pentru că se masturba în cafenea
Polițiștii din New Jersey au suferit o grea lovitură de imagine, după ce unul dintre colegii lor a fost prins masturbându-se într-o cafenea.

Locotenentul Benito Gonzalez Junior era unul dintre cei mai apreciați polițiști din New Jersey, cu 17 ani la activ, însă asta nu l-a împiedicat să calce pe bec într-o celebră cafenea din oraș. Benito obișnuia să-și înceapă ziua de lucru cu o cafea servită în cafeneaua sa favorită dar, într-un moment de uluial, locotenentul a ajuns să se simtă atât de bine încât a decis să-și dea pantalonii jos și să se autosatisfacă. În cele din urmă, jenat de moment, Benito a dispărut și, pentru câteva zile, a fost unul dintre cei mai căutați infractori din New Jersey. Până la urmă colegii săi și-au dat seama că Benito este vinovat și l-au  reținut.

Deși șeful departamentului a încercat să mușamalizeze cazul, pe cât posibil, susținând că Benito încă nu-și începuse programul de lucru, bărbatul a fost exclus din poliție și riscă o condamnare la închisoare pentru comportament indecent. Benito va apărea în fața magistraților pe 4 iunie, pentru audieri. Locotenentul făcea parte din serviciul antidrog.