Polițist împușcat mortal de către un coleg

De: Mia Nicolescu / 29.12.2013, 11:49
Polițist împușcat mortal de către un coleg
Un polițist în vârstă de 43 de ani, din Brăila, a fost împușcat mortal, sâmbătă, de către un alt agent, în timpul unei partide de vânătoare autorizate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brăila, Jenel Șogor,, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreți, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

La partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila.

Purtătorul de cuvânt a afirmat că în timpul partidei un vânător în vârstă de 36 de ani a împușcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc.

Toate persoanele care au fost prezente la vânătoare sunt audiate, sâmbătă seară, la Parchetul Tribunalului Brăila, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Procurorul de caz s-a deplasat cu o echipă la fața locului și s-au făcut cercetări specifice în astfel de situații. În acest moment, la sediul Parchetului au început audierile în acest caz. Sunt audiate persoanele care au participat la această partidă de vânătore”, a declarat prim-procurorul adjunct Fănel Mihalcea de la Parchetul Tribunalului Brăila .

Citește mai multe despre acest incident pe Mediafax.ro!