Politistii cauta „cartita”

Apropo.ro / 22.06.2008, 09:22
Politistii cauta
Surse din cadrul Politiei spun ca felul in care Sile Pietroi le-a scapat, in prima faza, printre degete autoritatilor arata clar ca interlopii au in continuare, printre politisti, oameni care dau „de veste".

Arestarea din doua incercari a lui Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, face valuri in Politia Capitalei. Surse din cadrul Politiei au declarat ca felul in care Sile Pietroi le-a scapat, in prima faza, printre degete autoritatilor este interpretat ca un semn clar ca interlopii bucuresteni au in continuare oameni care dau „de veste” printre politisti.

Miercuri dimineata, mascatii au „atacat” simultan 25 de locuinte din Bucuresti si din comunele Glina, Catelu si Pantelimon. Desi era monitorizat de SRI, Sile Pietroi disparuse, in cursul noptii de marti spre miercuri, de la locuinta-fortareata din comuna Glina.

Cum la superrazia de miercuri dimineata s-au folosit luptatori proveniti din trei structuri diferite, ancheta se anunta destul de dificila.

Frustrarea politistilor este marita de felul in care Sile Pietroi a fost pus in libertate de instanta, pentru „lipsa pericolului social”.

Citeste mai mult despre arestarea cu peripetii a lui Sile Pietroi si lasarea lui in libertate de catre instanta, in Gandul.

Comenteaza trimite pe ym printeaza