Polo Garage si Jolidon intr-o seara exotica

Apropo.ro / 07.07.2005, 15:26
Polo Garage si Jolidon intr-o seara exotica
Dupa cum ne-am obisnuit deja, Plaza Romania ne-a invitat din nou la Bamboo ca sa urmarim nelipsitul fashion show de miercuri seara cu colectiile existente in cel mai mare centru comercial din Balcani. De data aceasta Polo Garage si Jolidon ne-au introdus intr-o atmosfera exotica. Din nou

Dupa cum ne-am obisnuit deja, Plaza Romania ne-a invitat din nou la Bamboo ca sa urmarim nelipsitul fashion show de miercuri seara cu colectiile existente in cel mai mare centru comercial din Balcani. De data aceasta Polo Garage si Jolidon ne-au introdus intr-o atmosfera exotica.

Din nou MC-ul de servici a fost Mihai Morar. Chiar daca noi ne-am obisnuit cu celebrul tandem, Buzdugan a lipsit de la eveniment.

Au defilat prin fata noastra fete exotice si sexy, ca Aminata – „Femeia de ciocolata”, Miss Playboy 2005 – Andreea Spataru, Alina Gheorghe – „Miss Bikini World” si vedeta serii – Nicoleta Luciu. Insa modelele nu au fost singurele prezente exotice de la Bamboo. Dansatoarele clubului, in costume de baie au luminat podiumul cu torte.

Nici de la aceasta prezentare nu au lipsit figurile mondene. Oana Roman si Mihai Mitoseru sunt nelipsiti de la asemenea evenimente. Ne-au demonstrat-o inca o data! Daciana Sarbu a fost si ea prezenta. Se pare ca si fotbalistii sunt pasionati de moda pentru ca la un moment dat si-a facut aparitia Marius Niculae, atacantul echipei Sporting Lisabona, alaturi de frumoasa lui logodnica. Alexandru Erbasu s-a ascuns cat a putut din fata blitzurilor.

Alaturi de ceilalti invitati, au urmarit cu totii prima colectie vestimentara semnata Polo Garage, o colectie care se adreseaza persoanelor dinamice, energice, pronind de la culorile alb – negru, care nu vor disparea niciodata din gama de produse Polo Garage, la culori pastelate – viu colorate. Polo Garage este unul dintre brandurile internationale care au fost mereu in top in ceea ce priveste stilul, fiind „cool” si „trendy”. Si o informatie utila pentru cei din provincie, in curand veti putea vizita un magazin Polo Garage in Timisoara.

Cea de a doua colectie, cea de costume de baie, este dedicata frumusetii si spritului feminin in toate ipostazele sale. Colectia de costume de baie Jolidon 2005 este o colectie completa, variata, originala si indrazneata. Sunt peste 100 de modele, concepute pentru a satisface gustul adolescentei dinamice, al femeii sofisticate, al celei senzuale, al celei romatice, al celei agresiveÂ…

Accesoriile care au intregit look-ul manechinelor, au fost oferite de B&B Collection, unic importator de ceasuri de marca, bijuterii si obiecte decorative. Stila a asigurat machiajele cu adevarat profesionale ale modelelor.

Iar daca n-ati ajuns nici de aceasta data la prezentarea de moda din Bamboo, nu disperatiÂ… va fi si miercurea viitoare, si cealalta, si cealaltaÂ…

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat