Popeye brazilianul cu bicepșii cât pepenii

De: Carmen Ulian / 08.02.2015, 14:00
Varianta braziliană a lui Popeye este aproape dizgrațioasă. Mușchii nu i-a dobândit la sala de sport, ci într-un mod bizar.

Arlindo de Souza, sau Arlindo Anomalia cum mai este denumit, a devenit o nouă variantă a personajului Popeye. Spre deosebire de varianta reală, brazilianul a apelat la o manevră periculoasă în a-și câștiga mușchii. Arlindo și-a injectat o combinație de alcool, anestezic și ulei mineral în bicepșii care măsoară 73,66 cm în circumferință. Cu aceste dimensiuni este cel mai tare de la el din țară.

În vârstă de 44 de ani, Arlindo spune că de o vreme a încetat să-și mai injecteze combinația minune în bicepși fiind speriat de urmările nefaste ale acesteia, dar și în urma morții unui prieten, din aceeași cauză.

bicepsi

Arlindo este un mare fan Arnold Schwarzenegger, iar în timp a devenit obsedat de ideea de a-i semăna starului și a început să ia steroizi, hormoni și doze mari de vitamine pentru a se dezvolta.

Brazilianul nu sfătuiește pe nimeni să urmeze acest tratament de mărire a bicepșilor, mai ales dacă persoana în cauză nu are cunoștințele necesare. Multe persoane au decedat, altele s-au operat, au rămas fără un braț, tocmai din pricina utilizării incorecte a compoziției minune.