„Poponeţ” a scris o carte despre iubitele sale celebre: „S-a înfiinţat la mine şi mi-a cerut să o … cu bestialitate”

Apropo.ro / 24.09.2014, 09:55
Codin Maticiuc, cunoscut în lumea bună a bucureştiului drept "Poponeţ", şi-a lansat cartea "Consumatorul de suflete".

„Cartea este ficţiune, dar, ca orice carte de ficţiune, are la bază elemente reale. Pentru ca să fie cât mai credibilă, trebuie să ai multe elemente de adevăr. Şi, cumulul personajelor pe care le-am întâlnit eu în întreaga viaţă s-au întrunit în personajele din cartea asta”, a declarat Poponeţ la Antena 1.

„E o carte plină de vicii, de nenorociri, ce putea să scrie un pierde-vară ca mine?! Beizadeaua lansează cartea. E hard-core”, şi-a avertizat Codin cititorii.

Scriitorul, un nume de referinta in „high class-ul” Capitalei, descrie, cu lux de amănunte şi unele partide de sex memorabile.

„… Ma atrăgeau cumplit formele ei, şi mai ales cea a pântecului. Ştiu, ştiu: animal. I-am simţit nevoile care sălăşluiau în creier şi în inimă, dar şi în vagin, şi m-am adresat lor cu atenţie şi meticulozitate. Era plină de dorinţă şi mă dorea de mult, dar s-a scuturat cu greu de haine la prima întâlnire. Pe măsură ce am făcut-o să se simtă în largul ei, au venit şi orgasmele, din ce în ce mai puternice şi mai rapide. Dintr-a şasea lună de sarcină până într-a noua. Din luna a opta n-am mai folosit decât penetrări anale şi orale. Asta până în luna a noua când s-a înfiinţat la mine acasă şi mi-a cerut să o f.. cu bestialitate pentru a-i provoca naşterea. Zis şi făcut, am întins-o pe o parte şi am penetrat-o în vaginul care-mi părea extrem de strâmt. O mângâiam cu mâna stângă pe burta în care copilul se zbătea cu putere, parcă ştiind ce-i fac mamei şi protectoarei lui”, este un pasaj din cartea „Consumatorul de suflete”.