Poponeţ, declaraţie incendiară: „Cea mai frumoasă femeie din Bucureşti este…” – Ele au trecut prin patul lui!

De: Cătălina Matei / 16.02.2017, 14:48
Poponeţ, declaraţie incendiară:
Avocat de profesie, Codin Maticiuc recunoaşte cu nonşalanţă că nu mai reţine numărul femeilor cu care a fost.

Iată ce a declarat acesta cu ocazia lansării cărţii sale, “Consumatorul de suflete”: „Sper să rămân «crai de Dorobanţi» în continuare. Iubesc viaţa şi femeile, iar fiecare personaj din cartea mea este un cumul din toate domnişoarele pe care le-am cunoscut. Îmi place foarte mult o vorbă: «cea mai frumoasă femeie din Bucureşti este… următoarea»! Am învăţat să duc acest stil de viaţă, mi-l asum şi sper ca femeile să aprecieze banii mei în continuare”.

Întrebat dacă vreo fostă iubită s-a supărat pe el pentru că a publicat cartea „Consumatorul de suflete”, acesta a precizat: „Eu cu absolut toate femeile cu care am fost am rămas prieten şi oricum personajele mele sunt compuse dintr-un cumul de fete şi nimeni nu o să se recunoască”.

Se spune că marea iubire a lui Codin Maticiuc  ar fi fost Gina Pistol, dar asta nu l-a împiedicat pe craiul poreclit “Poponeţ” să înşire şi alte vedete frumoase. În palmaresul lui se află cântăreţele Anna Lesko şi Anamaria Ferentz, actriţa Maria Dinulescu, prezentatoarea TV Raluca Lăzăruţ, Rodica Miron (asistentă la “Răi, da’ buni”) şi manechinul Corina Zugravu.