Poponeţ demască poponarii! Declaraţie scandaloasă: ”Cristi Brancu este homosexual pasiv”

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 17:33
Poponeţ demască poponarii! Declaraţie scandaloasă: ”Cristi Brancu este homosexual pasiv”
Codin Maticiuc (35 de ani) a fost, de-a lungul anilor, un personaj bine ancorat în lumea mondendă, fiind prezentat mai mult ca un "crai de Dorobanţi".

Nu de puţine ori, el a fost luat în vizor de moderatorul emisiunii Agentul VIP, Cristi Brancu. Acesta din urmă l-a pus la zid pe celebrul Codin Maticiuc, alias Poponeţ, de câte ori a avut ocazia.

De aici şi afirmaţiile dure de mai jos. Pe Facebook, Codin Maticiuc a povestit ceea ce i s-a întâmplat recent şi de ce a ajuns la concluzia că Brancu este un “homosexual pasiv”.

„Cristi Brancu este homosexual pasiv. Spun asta fără urmă de răutate. Am prieteni gay de tot felul, oameni foarte misto, scriitori, designeri şi aşa mai departe. Cristi Brancu este homosexual pasiv. Spun asta pentru că am aflat de curând şi cred că publicul trebuie informat. M-am hotărât sa demasc aceşti bulani care pozează în heterosexuali feroce. Mă gândesc să intitulez rubrica „Poponeţ demasca Poponarii”. Sublim.

Cristi Brancu este homosexual pasiv. Am stabilit că nu folosesc acest termen într-un sens peiorativ. Poţi să fii gay şi să nu te comporţi ca un poponaut penibil. Am atâtea exemple dar nu este şi cazul Cristianei. Cristi Brancu este homosexual pasiv. Am să vă spun şi cum am aflat. Săptămana trecută mă sună doamna Oana Turcu, soţul/soţia Cristinei (nu ştiu exact cum funcţionează). Dânsa, foarte drăguţă, (…) vrea să mă invite în emisiunea ei de la Antena Stars. Ii răspund politicos ca n-aş vrea să vin într-o emisiune a unei tipe a cărui soţ m-a bălăcărit in fel şi chip timp de 12 ani într-o emisiune pe acelaşi post tv. „Ce treabă am eu cu el?” mă-ntreabă doamna Turcu cu veselie în glas. „Poftim, poftim?” întreb mirat şi deja punând la îndoială orientarea soţului, atât pe cea sexuală cât şi în general. „Da, el e cu treaba lui, eu cu a mea. El cu emisiunea lui, eu cu a mea.”

Au urmat 15 minute de discuţii cu amabila doamna Turcu în urma cărora am devenit convins de homosexualitatea pasivă evidentă a Cristinuţei. La final i-am spus că voi participa la emisiunea dânsei doar dacă mă sună Cristina să mă roage, eu o înjur cât mai aprig sunt în stare, îi închid şi mă prezint la datorie. Aşa că dacă mă vedeţi cumva  la emisiunea doamnei Turcu înseamnă ca m-a sunat Cristiana Brancu să mă roage şi am înjurat-o rău. (…) Cristi Brancu este homosexual pasiv. Sau am mai spus asta? De cand m-am hotărât sa divulg aceasta informaţie am mai aflat ca si-a dorit foarte mult sa ia numele soţiei (Turcu) dar părinţii s-au opus vehement si atunci s-a decis ca fiecare sa rămână cu numele din dotare. Asta ne arata clar ca dintre lăchiţe el este ceea ce numim „muşcător de perna”, a scris Codin pe Facebook.

Codin Maticiuc a uimit pe toată lumea în 2014, când s-a lansat ca scriitor, cartea acestuia intitulându-se „Consumatorul de suflete”, care a primit numai laude din partea specialiştilor. Volumul include toate poveştile sale de amor.

În 2013, Codin  Maticiuc şi-a înfiinţat propria companie de producţie de film, Watch Me Productions, şi în acelaşi an a produs primul film: Deja Vu, în regia lui Dan Chişu. De asemenea, este coproducătorul filmelor Bucureşti Non-Stop (2014) şi YouTube Bazar (2015).