Pops: 4 fete- 4 stiluri

Apropo.ro / 03.08.2004, 14:24
Pops: 4 fete- 4 stiluri
Pentru scena au adoptat un stil comun - lejer "sa putem dansa", dar și sexy. În schimb, în viața de zi cu zi, preferințele lor vestimentare difera destul de mult. Aylin adora îmbracamintea sexy-masculina și-i plac la nebunie bretelele, Tina prefera ținutele mai


Pentru scena au adoptat un stil comun – lejer „sa putem dansa”, dar și sexy. În schimb, în viața de zi cu zi, preferințele lor vestimentare difera destul de mult. Aylin adora îmbracamintea sexy-masculina și-i plac la nebunie bretelele, Tina prefera ținutele mai elegante, dar pigmentate cu „nuanțe” sport, Diana se îmbraca în funcție de starea sufleteasca, trecand de la o extrema la alta, iar micuța Minola este foarte, foarte sport.

Stilul trupei

Pe scena

Fiecare se îmbraca cum vrea, însa în același stil

Vestimentația de scena a fetelor trebuie sa aiba trei atribute – sa fie lejera, ușor eleganta și (bineînțeles) sexy. Dar asemanarile se opresc aici, fetele au posibilitatea de a-și alege articolele pe care le doresc, precum și nuanțele cromatice pe care le prefera. Diana opteaza, mai mult, pentru pantaloni și adora nuanțele de roșu, Aylin danseaza la fel de bine și în fusta și în pantaloni, dar cromatica preferata este albastru, roz și alb. Tina adora jeansii și poarta aproape toate culorile, iar Minola se simte cel mai bine în pantaloni scurți sau în fusta și-i plac culorile vii. Pana nu demult au colaborat cu Casa de Moda Maximum Chic pentru costume, dar pentru turneul de pe litoral (vor canta în toate teatrele de vara în perioada 25 iulie – 20 august) au preferat creațiile Silviei Șerban.

Pentru noul videoclip al piesei S-a schimbat ceva, trupa a apelat la stilistul vestimentar Costin Voicu și a purtat încalțaminte marca Fiorangello.

Banii noștri se duc pe haine…

Fetele merg frecvent împreuna prin magazine și se antreneaza reciproc în acest sport periculos, numit shopping. Diana recunoaște ca tot ceea ce caștiga cheltuie pe haine, îngrijirea parului și factura mobilului. De chirie, întreținere și aprovizionare se ocupa mama. „Colecționeaza” ochelari de soare (pe care, inevitabil, îi pierde), curele, sandale și genți. Tina nu este chiar atat de norocoasa, ea își achita singura cheltuielile casei, dar îi ramane destul „de tocat” pentru haine, bineînțeles. Îi plac mult jeansii și are vreo 15 perechi. Minola spune ca prefera hainele de calitate și ca este destul de prudenta la capitolul cumparaturi, dar ca mereu „aduna” prea multe haine. Totuși, atunci cand trebuie sa iasa undeva, intra în panica, deoarece… nu are cu ce sa se îmbrace! Aylin, cea mai cumpatata dintre toate, reușește sa puna și ceva bani deoparte, deși cheltuie și ea destul pe parfumuri, lenjerie intima (cu elefanți, steluțe, ursuleți…) și clame colorate.

Aylin CadÎr

Data nașterii: 16.12.1985
Debut: în cadrul show-ului Alege A.S.I.A
Se pregatește pentru: admiterea la ATF
Prieten: Traian (alintat Bebe)
Cadoul ideal: iubitul ei
Dorește: sa-și ia mașina
Nu îi place: sa dea bani pe taxi
Nu rezista: în fața unei înghețate

Minola Szikszai

Data nașterii: 13.07.1988
Debut în muzica: la Tip-Top Minitop (în clasa l)
Este eleva: în clasa a X-a la Liceul C.A.Rosetti
Prieten: Mihai Dascalescu (trupa Cokteil)
Primul sarut: la 11 ani („fapta” s-a petrecut într-o excursie în Ungaria)
Îi place: sa picteze, sa mearga la film sau la plimbare și sa danseze
Colegele îi reproșeaza: ca este neatenta

Tina Geru

Data nașterii: 09.06.1986
Debut: în grupul folcloric Tapanuțele (în clasa a ll-a)
Planuri: sa termine o facultate din cadrul ASE-ului
Viseaza: sa caștige cu trupa Pops premiul Grammy
Este foarte pofticioasa: și nu rezista la dulciuri
În București: uraște liniile de tramvai
Prieten: Radu (prima dragoste)
Daca ar caștiga 1 milion USD: și-ar trimite parinții într-o calatorie în jurul lumii și ar intra în afaceri

Diana BiȘinicu

Data nașterii: 05.01.1985
Debut: a cantat cu trupa Constance (la 14 ani)
Planuri profesionale: sa lucreze în mass-media
Prieten: Dragoș
Prima dragoste: s-a numit Alex și a fost coleg de gradinița
Îi plac: bruneții, deși în copilarie era atrasa de blonzii cu ochi albaștri
Ar vrea sa-și petreaca vacanța: la Miami
Cadoul ideal: 49 de trandafiri