Porsche GT Coupe

Apropo.ro / 04.08.2006, 15:18
Porsche GT Coupe
Porsche testeaza o serie de prototipuri, care dau baza tehnologica pentru Panamera, dar si pentru un alt model, ce urmeaza sa continue traditia lui 928. Se pare ca, va fi botezat GT Coupe si urmeaza sa apara in 2010, fiind un coupe clasic cu doua usi. Este o miscare necesara pentru

Porsche testeaza o serie de prototipuri, care dau baza tehnologica pentru Panamera, dar si pentru un alt model, ce urmeaza sa continue traditia lui 928. Se pare ca, va fi botezat GT Coupe si urmeaza sa apara in 2010, fiind un coupe clasic cu doua usi. Este o miscare necesara pentru producatorul din Zuffenhausen, mai ales ca in nisa de piata a masinii se pot face bani frumosi. Este de ajuns sa enumeram cativa din reprezentantii ei: BMW M6, Ferrari 599 GTB, Bentley Continental GT, Mercedes SLR sau Aston Martin V8 Vantage.

Pentru reducerea costurilor GT Coupe va imparti platforma tehnica cu Panamera (in proportie de pana la 60%). Gama de propulsoare urmeaza sa cuprinda o serie de motoare aspirate sau supraalimentate, in configuratie V8 sau V10, cu cilindreea intre 4-6 litri si puteri maxime cuprinse in intervalul 300-650 CP. Probabilitatea unei transmisii integrale este mare.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: