Portalul Apropo.ro are cei 7 ani de acasa!

De: Dragos Tanase / 07.12.2008, 16:10
Portalul Apropo.ro a implinit 7 ani de la infiintare, pe 3 decembrie, si 1 an de la relansare, pe 7 decembrie! La multi ani...

Pornit ca o importanta baza de date si informatii, aflata sub portofoliul companiei Media Pro, site-ul Apropo.ro a devenit, pe 3 decembrie 2001, un portal cu traditie in Internetul romanesc, care pune la dispozitia userilor o selectie diversificata de stiri, entertainment, concursuri interactive si exclusivitati (de exemplu, noul album si blogul Danei Nalbaru).

Anul 2006 a fost perioada unui nou inceput, odata cu intrarea in familia MediaPro Interactiv.

Orlando & Co. au reusit sa schimbe la fata, pas cu pas, site-urile companiei, incluzand in aceasta primenire virtuala si “vedeta” Apropo!

Astfel, in urma cu un an, pe 7 decembrie (ora 16:10, ca fapt divers ;-), am sarbatorit relansarea, in varianta Beta, a portalului care “Deschide Internetul”!

In urma relansarii, utilizatorii au primit primul serviciu romanesc de email cu spatiu de stocare de 2 GB, au putut trimite zilnic cate un SMS gratuit, dar si felicitari interactive, si au avut acces la un serviciu de video & foto sharing, sub forma unui Album.

Sedinta foto marca Apropo, in exclusivitate

Userii au si acum posibilitatea sa posteze gratuit anunturi, in modulul de piata omonim, sau sa vada ce le rezerva viitorul, din pagina speciala de Horoscop (inclusiv in anul 2009) sau pot folosi cu incredere convertorul valutar.

Asadar, vechi sau nou, portalul Apropo.ro a oferit, ofera si va oferi “de toate pentu toti”, atat timp cat echipele care au lucrat, lucreaza si vor lucra la dezvoltarea lui pun suflet si pricepere in tot ceea ce fac.

Apropo (.ro) de acest aspect, actuala componenta de redactori si programatori multumeste tuturor celor care au trecut prin familia noastra, dar au ales ulterior sa impartaseasca si altora din gandirea lor pozitiva!

www.apropo.ro, LA MULTI ANI si la mai mare… ca sa ajungi “cel mai tare din parcare”! (a portalurilor, desigur 😉

Scrie aici un mesaj pentru aniversarea Apropo.ro!

Homepage Apropo.ro, la inceput de drum (Sursa foto: zdeto.wordpress.com)