Portarul Chris Kirkland va evolua la Wigan pâna în 2009

Apropo.ro / 28.10.2006, 15:08
Portarul Chris Kirkland va evolua la Wigan pâna în 2009
Portarul de rezerva al nationalei Angliei, Chris Kirkland, a semnat un contract pâna în 2009 cu gruparea Wigan, la care fusese împrumutat de clubul Liverpool, informeaza AFP. Selectionat pentru prima data în nationala Angliei, în aceasta vara, pentru meciul amical cu Grecia, Kirkland,

Portarul de rezerva al nationalei Angliei, Chris Kirkland, a semnat un contract pâna în 2009 cu gruparea Wigan, la care fusese împrumutat de clubul Liverpool, informeaza AFP.

Selectionat pentru prima data în nationala Angliei, în aceasta vara, pentru meciul amical cu Grecia, Kirkland, în vârsta de 25 de ani, a fost initial împrumutat de Liverpool pentru sase luni.

Managerul Paul Jewell a declarat, vineri, ca Chris Kirkland este un portar de clasa mondiala si ca intentia gruparii engleze a fost întotdeauna de a-l achizitiona definitiv.

Convocarea lui Chris Kirkland în nationala Angliei i-a adus tatalui acestuia aproximativ 10.000 de lire sterline, el câstigând un pariu la o cota de 100/1, pus în urma cu noua ani, ca fiul sau va fi selectionat în nationala Angliei înainte sa împlineasca 30 de ani.

Mediafax