Portarul se intoarce la vatra

Apropo.ro / 09.01.2002, 15:48
Portarul se intoarce la vatra
Cu tot palmaresul sau glorios si meciurile bune din tur, conducerea ACU Arad nu-l mai doreste pe portarul Cristian Irimia în lot. Dupa previzibilul esec în negocierile cu sportul studentesc, el a fost îndrumat spre FC Ineu, acolo unde a evoluat si-n toamna. Scandalul dezumflat Scandalul

Cu tot palmaresul sau glorios si meciurile bune din tur, conducerea ACU Arad nu-l mai doreste pe portarul Cristian Irimia în lot. Dupa previzibilul esec în negocierile cu sportul studentesc, el a fost îndrumat spre FC Ineu, acolo unde a evoluat si-n toamna.

Scandalul dezumflat
Scandalul de anul trecut, dinaintea alegerilor de la asociatia Judeteana de Fotbal, s-a dezumflat. Dupa ce l-au amenintat cu tribunalul pe „colonelul” Nicolae selejan, presedintele aJF, nemultumitii respinsi de la încordarea de forte din timpul alegerilor au revenit la sentimente mai bune. Ultimul a fost arbitrul adi apatean, care a renuntat la judecata în cursul saptamanii trecute.

Iertarea de nevoie
UMt-istii anuntau saptamana trecuta ca l-au iertat pe Calin Maris, care a fost primit la antrenamente. se pare ca „iertarea” s-a produs de nevoie, pentru ca nici jucatorul si nici FC Bihor n-au scutit clubul timisorean de plata contractului, stand cu actele pregatite pentru Comisia Campionatului National.

[Aradeanul]