Portarul Vujadinovici va fi testat de Dinamo

Apropo.ro / 19.06.2006, 10:08
Portarul Vujadinovici va fi testat de Dinamo
Portarul Miroslav Vujadinovici, în vârsta de 23 de ani, a sosit, joi, în România, pentru a se alatura lotului echipei Dinamo, el urmând sa fie testat de antrenorul Mircea Rednic, informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare. Internațional de

Portarul Miroslav Vujadinovici, în vârsta de 23 de ani, a sosit, joi, în România, pentru a se alatura lotului echipei Dinamo, el urmând sa fie testat de antrenorul Mircea Rednic, informeaza site-ul oficial al gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Internațional de tineret al naționalei Serbiei și Muntenegru, Miroslav Vujadinovic (1.92 m, 85 kg) a aparat ultima oara la FK Buducnost Podgorica și a facut parte din lotul Under-21 al naționalei sârbe, care a evoluat în semifinalele Campionatului European de tineret, desfașurat luna trecuta în Portugalia.

Potrivit site-ului oficial al gruparii dinamoviste, în cantonamentul de la Saftica, Mircea Rednic îi mai are la dispoziție pe portarii Florin Matache, Andrei Vlad și Mircea Oltean.

Pe de alta parte, turneul de pregatire din Franța, prevazut cu trei meciuri amicale, va începe pe 30 iunie și se va termina în 10 iulie, cu câteva zile înaintea primului meci din Cupa UEFA. În Franța, dinamoviștii vor sta la Albertville, la Hotel „Le Roma”, un stabiliment de trei stele, pentru care a optat și Girondins Bordeaux. Dinamo va juca, în 3 iulie, cu CS Chenois (la Albertville), în 5 iulie cu Croix de Savoie (la Douvaine), iar la 8 iulie cu Olympique Marseille (la Annecy).

(Luminița Turcu; [email protected])
Fizionomia, vârsta, înalțimea și naționalitatea portarului sârb Miroslav Vujadinovici, sosit, joi, în probe la Dinamo, au produs euforie în rândul suporterilor dinamoviști, care s-au declarat încântați de posibila achiziție, bazându-se numai pe aceste informații.

Site-ul suporterilor, www.dinamomania.net, a postat o poza a lui Vujadinovici (foto), în care portarul are o privire patrunzatoare și ușor încruntata, precum și câteva informații despre el: 23 de ani, 1,92 metri înalțime, 85 de kilograme, internațional de tineret.

Fanii au considerat  imediat, în comentariile postate pe site-ul citat, ca fizionomia și datele lui Vujadinovici sunt cele ale portarul ideal pentru Dinamo, deși nu l-au vazut înca la lucru. „Are și fața de «nenorocit»…îmi place…”, „Mama ce fața de criminal are, trebuie sa-l întrebam daca a fost în razboi, sigur a fost”, „Ce fațau de psihopat are. Foarte tareeeeee, abia aștept sa îl vad într-un amical”, „Sârb, tânar, înalt… așa da!”, „Bine ai venit! Și multa bafta la Dinamo și sa aperi poarta foarte bine”, „Numa când îi vad fața, ma umplu de mândrie”, „Miro, sa fii mai tare ca Van Der Sar !!!Eu zic ca promite, sa-l vedem la treaba” sunt numai câteva dintre aprecierile pozitive ale suporterilor dinamoviști, formulate la adresa jucatorului aflat deocamdata în probe.

Totuși, exista și o „tabara” - mica, este adevarat - a celor care se îndoiesc de calitațile jucatorului: „Cred ca este un portar bun, este oricum bine ca e inalt!!!”, suna caracterizarea pozitiva a unui fan, urmata de cea pesimista a altuia: „Și Guso era înalt…”

„Bine ca e sârb, poate le imprima și românilor noștri din echipa mentalitatea aia de învingator, chiar și când ești condus cu 3-0!”, este parearea unui suporter, care este imediat contrazisa de un altul:  „Da, da, mentalitatea sârbilor! I-am vazut ieri, cu africanii, cu ivorienii! 2-0, o eliminare și scor final cu noroc, 3-2 pentru ivorieni”.

Vujadinovici va fi testat, începând de vineri, de tehnicanul dinamoviștilor Mircea Rednic.

Mediafax