Portillo va fi împrumutat de Fiorentina

Apropo.ro / 29.07.2004, 10:32
Portillo va fi împrumutat de Fiorentina
Atacantul formației Real Madrid, Javier Portillo, va fi împrumutat, pentru un sezon, la gruparea italiana Fiorentina, au anunțat, miercuri, oficialii clubului spaniol. "Vreau sa mulțumesc clubului Real Madrid pentru ca îmi ofera posibilitatea sa joc la alta echipa și

Atacantul formației Real Madrid, Javier Portillo, va fi împrumutat, pentru un sezon, la gruparea italiana Fiorentina, au anunțat, miercuri, oficialii clubului spaniol.

„Vreau sa mulțumesc clubului Real Madrid pentru ca îmi ofera posibilitatea sa joc la alta echipa și responsabililor gruparii Fiorentina pentru ca au încredere în mine”, a declarat jucatorul într-un comunicat.

Fiorentina nu dispune de o opțiune de cumparare a jucatorului.

Format la Real Madrid și deținator al recordului pentru cele mai multe goluri marcate la echipele de tineret, Portillo, în vîrsta de 22 de ani, a fost rar titularizat la prima formație a clubului Real Madrid, în urma transferului lui Ronaldo.

Presa spaniola a anunțat, miercuri, ca Portillo a fost împrumutat la Lazio Roma. De serviciile jucatorului au mai fost interesate cluburi ca Malaga, Osasuna, FC Porto, Olympiakos Pireu și doua echipe din Anglia.

Mediafax