Portretul robot al asistentei TV!

Apropo.ro / 05.04.2013, 12:28
Ești în căutarea succesului și vrei să te afirmi ca asistentă TV? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești:

Am aflat ce condiții trebuie să îndeplinească o aspirantă la postul de asistentă TV, analizându-le pe deja celebrele: Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Marina Dina, Rodica Miron, Adelina Pestrițu, Mădălina Pamfile, Loredana Chivu, Andreea Mantea, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană, Natalia Mateuț și Nicoleta Luciu.

În „investigația” noastră ne-am ghidat după câteva criterii, după cum urmează:

1. Înălțime

Nicoleta Luciu are 175 cm

Dacă luăm la puricat situația ne dăm seama că pentru a ocupa un scaun în platoul unei emisiuni trebuie să ai picioare interminabile, deci cel puțin 170 cm. Dacă natura nu a fost foarte bună cu tine la acest capitol, exista mereu bucuria piticilor, incomozii pantofi cu tocuri de minim 10 centimetri.

2. Greutate

Bianca se hrănește cu aer

Mănânci de trei ori pe zi, uneori chiar si după ora 6 seara? Mare greșeală.

Aceste „plante decorative” nu mănâncă mai mult de o banană sau o roșie pe zi, cu toate că la debutul lor în televiziune afișau forme voluptoase.

Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Sânziana Buruiană sunt doar câteva dintre cele pentru care o porție de mâncare normală reprezintă o dulce amintire.

3. Zodie

Marina Dina s-a născut în zodia Fecioară

Aici ai scăpat ușor, toate zodiile au șanse egale. Astrele îți surâd. Gemeni, Scorpioni, Fecioare (doar cu zodia), Berbeci, Raci, fauna showbizului este destul de diversă.

Vezi ce condiții mai trebuie să îndeplinești pentru a ajunge asistentă TV, pe Showbiz.ro!