Portugalia s-a calificat in sferturile Euro 2008

Apropo.ro / 12.06.2008, 09:47
Portugalia s-a calificat in sferturile Euro 2008
Portugaliei a invins, cu scorul de 3-1 (1-1), Cehia, devenind astfel prima echipa calificata in faza sferturilor de finala.

Selectionata Portugaliei a invins, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa nationala a Cehiei si a devenit prima echipa calificata in faza sferturilor de finala in cadrul turneului final din Austria si Elvetia.

Portughezii au deschis scorul in minutul 7 prin Deco, care a marcat din apropiere, la coltul scurt, dupa ce Cech a respins cu piciorul in fata lui Cristiano Ronaldo.

Cehii au reusit egalarea in minutul 17, prin Sionko, care a inscris cu o lovitura de cap de la patru metri, dupa un corner de pe dreapta, fara sanse pentru portarul Ricardo.

In minutul 64, Portugalia a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj. Joao Moutinho a fost faultat, arbitrul Vassaras a lasat legea avantajului, Deco a centrat de pe partea dreapta pentru Cristiano Ronaldo, iar acesta a inscris de la marginea careului.

Ricardo Quaresma a stabilit scorul final al intalnirii, 3-1, in minutul 90+1. Deco a executat rapid o lovitura libera pana la Cristiano Ronaldo, plecat de la limita ofsaidului, iar acesta i-a pasat lui Quaresma, care a inscris in poarta goala.

Imagine: Mediafax Foto