Portul Constanta Sud, inchis din cauza vantului puternic

Apropo.ro / 05.12.2007, 10:42
Portul Constanta Sud, inchis din cauza vantului puternic
Porturile Constanta sud si Midia au fost inchise, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza vantului care batea cu pana la 60 de kilometri pe ora.

Porturile Constanta sud si Midia au fost inchise, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza vantului care batea cu pana la 60 de kilometri pe ora, in cel de-al doilea activitatea fiind reluata dimineata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Capitaniei Zonale Constanta, Alexandru Mezei, a declarat ca, la ora 23.30 au fost suspendate manevrele in Portul Constanta Sud, iar in jurul orei 00.30  si cele din Portul Midia, deoarece vantul sufla din sector nord-vestic cu forta 7 pe scara Beaufourt. De asemenea, din acelasi motiv, au fost restrictionate manevrele si pe Canalul Dunare – Marea Neagra.
Alexandru Mezei precizeaza ca Portul Midia a fost redeschis in cursul diminetii de miercuri, in jurul orei 07.00, dar, cum vremea continua sa fie destul de rea, manevrele portuare ar putea fi din nou sistate.
De asemenea, Capitania a transmis avize de furtuna pentru urmatoarele 24 de ore tuturor navelor aflate in porturile maritime.