Porumboiu asteapta demisia lui Dorinel

Apropo.ro / 31.03.2008, 11:21
Porumboiu asteapta demisia lui Dorinel
Finantatorul Vasluiului, care si-a acuzat atat jucatorii cat si antrenorul, de noncombat in meciul contra Stelei, asteapta demisia lui Dorinel.

Finantatorul Vasluiului, care si-a acuzat atat jucatorii cat si antrenorul, de noncombat in meciul contra Stelei, asteapta demisia lui Dorinel Munteanu.

"Am jucat pe o prima de 10.000 de euro azi si sunt foarte dezamagit de rezultat. I-am dat lui Dorinel un bonus de 50.000 de euro si i-am spus ca este importanta victoria, ca din punct de vedere moral si al imagini nu trebuie sa pierdem. El mi-a zis ca nu trebuie sa fiu ingrijorat pentru vom face orice sa castigam. Nu pot sa controlez totul la echipa si Dracul isi poate baga coada oriunde. Nu vor mai aparea cativa jucatori la Vaslui. Acel manager de care vorbeste Gigi este presedintele PNG Caras Severin. Deci Dorinel a vorbit cu Gigi si au transpirat multe lucruri din interior. Astept ca Dorinel sa isi dea demisia. Dorinel nu va mai antrena la Vaslui indiferent de situatie", a spus Porumboiu.

In urma declaratiei lui Porumboiu, care si-a acuzat intreaga echipa de blat contra Stelei, au aparut si unele comentarii atat din partea celor implicati in acest scandal, cat si a conducatorilor celorlalte echipe care se lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

"Eu n-am fost niciodata preferatul lui Porumboiu. Daca ne da pe toti afara, atunci plecam, doar nu o sa ma dea afara din Romania", a spus Sorin Frunza, mijlocas FC Vaslui.

"Daca nu mai sunt dorit la Vaslui, sa mi se spuna in fata! Inainte de a pleca, o sa am o ultima discutie cu patronul", a declarat Dorinel Munteanu, antrenor FC Vaslui.

 "E treaba lui Porumboiu ce declara despre acest meci. Nu ma intereseaza. Nu am ce sa comentez", a declarat finantatorul Stelei, Gigi Becali.

"Nu ma uit la amicale. A fost o lupta ca la Podul Inalt", a spus Grigore Sichitiu, director general adjunct Rapid.

"Porumboiu stie niste lucruri pe care noi inca nu le cunoastem asa bine. Daca este adevarat ca a fost blat, atunci este trist", a declarat Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.