Posesivitatea în funcție de zodie

Apropo.ro / 18.12.2013, 12:30
Posesivitatea în funcție de zodie
Fiecare persoană are un instinct al posesivității care se manifestă în diferite moduri și intensități. Află cum ești tu...și partenerul tău.

Berbec

Unele dintre cele mai posesive semne zodicale, Berbecul iubește deținând controlul asupra relației și asupra partenerului. Se spune că dorința lui de a acapara viața celuilalt vine de fapt, din dorința de a fi pe primul loc în orice întreprinde.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

De reținut este faptul că bărbații născuți în zodia Berbec sunt mai puțin posesivi decât femeile din Berbec.

Taur

Câștigătorii locului I în topul celor mai posesive zodii, Taurii nu pot trăi altfel decât fiind posesivi și, pe deasupra, le și place. Atât femeile, cât și bărbații din Taur iubesc să dețină conrolul asupra vieții partenerului, sub orice aspect. Dacă ar putea să le dicteze și viața profesională, ar face-o…

Posesivitatea lor vine dintr-o gelozie acerbă care îi determină să-l facă pe celălalt incapabil să trăiască fără ei. Sau cel puțin, ei încearcă să intervină la nivel mental mult prea mult pentru a crea o oarecare dependență.

Gemeni

Pentru că sunt foarte libertine, cei născuți sub acest semn astral oferă, la rândul lor, libertate, adică nu sunt posesivi aproape deloc.

Există totuși un domeniu unde nativii din Gemeni preiau controlul cu posesivitate și acela este cel financiar.

Bărbații Gemeni au, totuși un gram de posesivitate care se manifestă mai mult prin manipulare și nu neapărat prin crize de gelozie. Iar manipularea lor are ca scop păstrarea relației prin amenințări cu despărțirea.

Citește mai multe detalii despre cât de posesive sunt zodiile, pe one.ro