Posh, ultimul loc în topul vedetelor dorite pe podiumul de moda

Apropo.ro / 04.10.2006, 13:58
Posh, ultimul loc în topul vedetelor dorite pe podiumul de moda
Victoria Beckham s-a situat pe ultimul loc în topul celebritaților dorite pe podiumul de moda, în urma unui sondaj realizat de Yahoo! Entertainment, informeaza utv.com. Sondajul a scos la iveala faptul ca majoritatea oamenilor obișnuiți prefera sa vada pe podiumurile de

Victoria Beckham s-a situat pe ultimul loc în topul celebritaților dorite pe podiumul de moda, în urma unui sondaj realizat de Yahoo! Entertainment, informeaza utv.com.

Sondajul a scos la iveala faptul ca majoritatea oamenilor obișnuiți prefera sa vada pe podiumurile de moda celebritați cu forme ceva mai rotunjite în loc de manechine extrem de slabe.

Pe primul loc în acest top, realizat în urma unui sondaj online la care au participat 1.000 de persoane, s-a clasat voluptoasa Kelly Brook, fost model devenit prezentatoare de televiziune și actrița.

Actrița Kate Winslet s-a situat pe locul al doilea în acest top, fiind urmata de cântareața Charlotte Church și de Coleen McLoughlin, iubita fotbalistului Wayne Rooney.

Top modelul Cindy Crawford s-a clasat pe locul al cincilea, devansând-o cu un loc pe prezentatoare de emisiuni culinare Nigella Lawson.

Top modelele slabe mai au înca admiratori: Kate Moss se afla pe locul al șaptelea, iar actrița Keira Knightley a obținut locul al noualea.

Pe locul zece s-a situat soția fotbalistului britanic David Beckham, Victoria, acuzata de mulți ca ar fi anorexica.

La începutul lunii septembrie, decizia organizatorilor Saptamânei modei de la Madrid de a interzice accesul pe podium modelelor prea slabe a stârnit vâlva în industrie.

În colaborare cu Societatea spaniola de endocrinologie și nutriție (SEEN), organizatorii paradei au impus un criteriu strict și anume ca niciunul dintre manechinele care vor lua parte la prezentari sa nu aiba indicele masei corporale mai mic de 18 (de exemplu, 56 de kilograme la o înalțime de 1,75 metri).

Decizia a fost ulterior luata în considerare și de alți organizatori de evenimente de acest tip.

Mediafax