Posibil mariaj Cruise-Holmes, in acest weekend

Apropo.ro / 04.08.2006, 11:37
Posibil mariaj Cruise-Holmes, in acest weekend
Presa internaționala face speculații privind o posibila nunta a actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, care ar putea avea loc la sfârșitul acestei saptamâni, informeaza sky.com. Speculațiile conform carora Tom Cruise se va casatori cu mama fiicei sale, actrița Katie

Presa internaționala face speculații privind o posibila nunta a actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, care ar putea avea loc la sfârșitul acestei saptamâni, informeaza sky.com.

Speculațiile conform carora Tom Cruise se va casatori cu mama fiicei sale, actrița Katie Holmes, au aparut în momentul în care s-a remarcat faptul ca la Scientology Celebrity Centre din California au început sa se faca pregatiri în vederea unei nunți.

La centrul scientologic a fost amenajat un pavilion destinat a gazdui o ceremonie de nunta.

Localnicii au declarat ca Holmes și Cruise au fost vazuți foarte des venind la acest centru în timpul ultimei saptamâni. În plus, se pare ca au rezervat serviciile hairstylist-ul lor personal, Oscar Blandi, pe toata perioada sfârșitului de saptamâna.

În ciuda faptului ca cei doi declara mereu ca nu au stabilit o data a nunții, surse apropiate cuplului au declarat la mijlocul lunii iulie ca Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori în curând în cadrul unei ceremonii scientologice care va fi oficiata de liderul cultului, David Miscavage.

Cruise și Holmes sunt împreuna din primavara anului 2005. Actorul, în trecut discret în ceea ce privește viața lui privata, s-a afișat ostentativ cu tânara actrița înca de la începuturile relației lor.

Membru și susținator al Bisericii Scientologice de aproape 20 de ani, Cruise a fost aspru criticat de presa pentru ca și-a declarat convingerile religioase și a defaimat psihiatria.

Recent, și logodnica lui, Katie Holmes, a intrat în rândurile acestei organizații religioase.

Holmes, a nascut în luna aprilie o fetița numita Suri, primul copil al cuplului numit de presa TomKat.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax