Postezi pe net fotografii cu mâncarea și mănânci gratis

De: Carmen Ulian / 03.01.2015, 10:30
Postezi pe net fotografii cu mâncarea și mănânci gratis
Un restaurant din UK nu cere bani clienților pentru ceea ce consumă, ci fotografii.

Mai bine spus, britanicii cu restaurantul se bazează mai mult pe publicitate, și nu am crede că duc lipsă de clienți.

Cei de la The Picture House lasă clienții să fotografieze ceea ce au comandat din meniu, să le posteze pe Instagram, Facebook, etc, apoi pot mânca gratuit. Se pare că acesta este singurul restaurant de acest gen din lume.

cantina

The Picture House aparține unei companii ce comercializează produse congelate, și lor le-a venit ideea după ce au observat că din ce în ce mai multe persoane, aflate la masă în oraș, fac poze preparatelor din meniu și apoi le pun pe internet pentru a le arăta prietenilor și gurmanzilor.

Au realizat apoi un studiu în urma căruia au aflat că peste jumătate dintre britanici fac poze cu regularitate mâncărurilor, iar 9% dintre aceștia o fac zilnic. Astfel au realizat că este cel mai bun mod cu putiință de a face reclamă noului lor restaurant.

Cantina a fost deschisă în Soho, Londra, pentru trei zile în mai, iar acum vor să se plimbe prin cele mai improtante orașe din UK. Clienții pot comanda două feluri de mâncare pentru care nu vor plăti dacă fac poze și le postează în mediul online.