Postul Lifetime va produce un lungmetraj TV despre culisele serialului „Beverly Hills 90210”

De: Nicoleta Nicolae / 21.06.2015, 15:00
Postul Lifetime va produce un lungmetraj TV despre culisele serialului
Veste bună pentru fanii serialului! Postul american Lifetime va produce un lungmetraj TV, neautorizat, despre culisele "Beverly Hills 90210", una dintre cele mai populare producţii de televiziune din anii 1990.

După modelul filmului din 2014 despre serialul „Salvaţi de clopoţel” şi viitorului lungmetraj despre seria „Casa plină”, noul proiect va prezenta felul în care primele patru sezoane ale acestei producţii TV au devenit extrem de populare în rândul adolescenţilor din lumea întreagă şi va descrie o serie de momente dramatice care au avut loc între actorii din distribuţie şi producătorii show-ului, atât pe platourile de filmare, cât şi în afara acestora, informează hollywoodreporter.com.

Noul lungmetraj va descrie însă şi acele momente în care serialul a fost la un pas de a fi anulat, ca şi creşterea sa în audienţă, până la dobândirea statutului de fenomen al culturii pop americane.

Data la care va fi lansat noul film nu a fost deocamdată anunţată.

Jeff Roda va scrie scenariul acestui proiect TV, care va fi regizat de Vanessa Parise.

Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.