Poți atinge aLtituni-le începând de azi

Apropo.ro / 01.03.2006, 15:34
Poți atinge aLtituni-le începând de azi
aLtitudini, singura revista de cultura de societate, apare pe piața româneasca... Singura revista de cultura de societate din România, aLtitudini, se lanseaza pe piața pe data de 2 martie. Îmbinând eforturile convergente ale reprezentanților societații

aLtitudini, singura revista de cultura de societate, apare pe piața româneasca…

Singura revista de cultura de societate din România, aLtitudini, se lanseaza pe piața pe data de 2 martie. Îmbinând eforturile convergente ale reprezentanților societații civile românești, revista vine în întâmpinarea celor care simt nevoia sa își exprime și sa își dezvolte identitatea culturala, prin mijloace proprii, potrivite contextului în care fiecare dintre noi își desfașoara activitatea.

Revista reprezinta suportul ideal, ce poate contribui la echilibrarea discursurilor culturale, la extinderea spațiului în care creativitatea neomoderna și gândirea liberala pot fi exprimate. Publicația va fi vizibila și la îndemâna turor celor care știu și vor sa o foloseasca.

Ariile culturale, de interes generalist, privind societatea româneasca actuala sunt fi acoperite de personalitați ale spațiului civic precum Nestor Ratesh, Gabriel Andreescu, Mihai Chirilov, Emilia Drogoreanu, Adrian Paul Iliescu, Sorin Adam Matei, Mihaela Miroiu, Victor Neumann, Tatiana Niculaescu, Valentin Protopopescu, Alina Purcaru și mulți alții, interacțiunea cu aceștia fiind posibila. Revista are numeroși colaboratori, personalitați intelectuale din întreaga țara și din diaspora româneasca, dar și tineri autori în curs de afirmare.

Subintitulata „Cultura & societate”, aLtitudini este o revista de cultura liberala, cu urmatoarele secțiuni: „Actualitatea politica”, „Actualitatea culturala”, „Dosar”, „Interviu”, Comentarii pe domenii editoriale („Literatura”, „Filozofie”, „Științe politice”, „Arte” etc.).

aLtitudini este o revista cu program democratic, european, pro-occidental. Noutațile artistice ocupa un loc aparte în structura publicației, combinându-se comentariile asupra artelor tradiționale cu cele privitoare la cultura urbana, alternativa, experimentala.

aLtitudini reprezinta singura revista de cultura de societate din România, ce va aduce laolalta toate zonele creativ-culturale, fie ca vorbim despre actualitatea politica, de cea culturala sau de dosare pe teme sociale. Este e publicație deschisa cautarilor creative și, în același timp, celor care adera la valorile democrației contemporane”, conform declarației Adrianei Petrescu (foto), Managing Director aLtitudini.

Având un format tabloid, cu un cuprins de 48 de pagini, revista se va bucura de un design inedit, atragator și va aparea pe data de 1 a fiecarei luni.

Agentia 4 ACE

Tags: