Pour moi – un cafe !

Apropo.ro / 21.02.2002, 11:46
Pour moi - un cafe !
Cand sunteti la un hotel ( acolo e mai incitant, dar merge si acasa ), inainte sa va puneti pe treaba comandati o cafea. Ce sa faceti cu ea? Avem noi o idee-doua ... Comanda o cafea ( vezi sa nu fie prea fierbinte ! ).Cafeaua neagra, foarte tare, este un afrodisiac deosebit de

Cand sunteti la un hotel ( acolo e mai incitant, dar merge si acasa ), inainte sa va puneti pe treaba comandati o cafea. Ce sa faceti cu ea? Avem noi o idee-doua …

Comanda o cafea ( vezi sa nu fie prea fierbinte ! ).Cafeaua neagra, foarte tare, este un afrodisiac deosebit de puternic si de eficient, mai ales daca este picurat pe zonele erogene. Gusta lichidul ca sa-ti dai seama daca nu e prea fierbinte pentru ea. ( Pana se raceste cafeaua, savurati un preludiu ). Si apoi….

Soarbe putina cafea si lasa cateva picaturi sa ti se scurga de pe buze atunci cand incepi sa-i sugi,sa-i lingi si sa-i musti labiile si clitorisul. Dupa ce cafeaua a intrat in contact cu pielea si s-a prelins pe zonele cele mai intime ale iubitei tale, poti sa repeti figura, pana cand termini tot lichidul din ceasca, iar partenera ta a atins de cateva ori gradul maxim de placere.

Daca vreti ceva in plus, comandati de la receptie ( doar n-ati uitat ca sunteti la hotel ), un inel de servetele si o pereche de betisoare chinezesti. ( In lipsa, merg si creioane ). Si acum sa va dezvalui un mic truc :

Introdu-ti penisul prin inel, ca sa te exciti cu adevarat nebuneste. Cu un betisor intr-o mana si cu altul in cealalta ruleaza parul pubian de pe ambele parti ale vaginului, ca sa ajunga sub forma unui smoc carliontat.

Apoi apropie labiile, pana se unesc de tot. Linge-o nebuneste , apoi patrunde-o in forta. Senzatia asta va va da impresia ca s-a produs chiar in interiorul vostru o ruptura de nori cu traznete si fulgere.

Andra Miron