Povestea câinelui care a scăpat de la moarte de 3 ori într-o zi

De: Marian Andrei / 05.06.2014, 09:30
Povestea câinelui care a scăpat de la moarte de 3 ori într-o zi
Pentru Dosha, un pitbull de 10 luni din Clearlake, California, ziua de 15 aprilie 2003 nu a fost prea bună.

Dimineață, încercănd să scape din curte, a sărit un gard direct în fața unei camionete, care a lovit-o în plin. La sosirea poliției, Dosha era inertă și cu ochii sticloși, ceea ce l-a făcut pe polițist s-o împuște în cap pentru a o scăpa de chinuri.

Cei de la protecția animalelor au pus cadavrul într-un sac de plastic și l-au transportat apoi la un adăpost pentru câini, unde l-au pus într-un frigider.

Două ore mai târziu, un angajat al adăpostului a avut treabă la frigider și, deschizând ușa, a avut parte de o imensă surpriză: Dosha stătea in fund, în sacul de plastic.

La examenul medical făcut imediat după descoperire, s-a stabilit că glonțul polițistului a trecut „la mustață” pe lângă creierul câinelui, oprindu-se în maxilar, de unde a fost extras ulterior. Impactul cu camioneta nu i-a cauzat ruperea niciunui os, singurul „disconfort” al câinelui fiind hipotermia cauzată de șederea în frigider.

„Cel mai norocos câine din lume”, cum a fost numită Dosha, a rămas surdă de urechea dreaptă, un preț destul de mic pentru ghinioanele ei din acea zi.