Povestea câinelui care și-a așteptat timp de un an, la spital, stăpânul decedat

De: Carmen Ulian / 28.11.2014, 12:00
Masha și-a așteptat în zadar stăpânul decedat de peste un an, la un spital din Siberia. A impresionat până la lacrimi personalul medical, precum și vizitatorii.

Masha, câinele loial,  nu a acceptat să plece de la spital fără stăpânul ei. Povestea ei impresionează precum cea a lui Hachiko, câinele care și-a așteptat stăpânul într-o gară timp de 10 ani. Pentru că poveștile lor se aseamănă, Masha a fost denumită Hachiko a Rusiei.

Masha

Timp de doi ani, Masha și-a tot vizitat stăpânul la spitalul unde era internat. Era singurul lui vizitator. Ea obișnuia să îi țină ziua companie, iar seara mergea acasă de pază. Devenise o prezență obișnuită a spitalului.

Bărbatul a decedat în urmă cu un an, însă Masha continuă să aibă același program ca înainte. Speră că el este undeva prin spital și poate își va face apariția într-o zi, mai ales că nici acasă nu mai are pe nimeni.

Masha

Înduioșați, cei de la spital i-au asigurat acesteia un loc cald și mâncare atunci când ajunge la spital. Speră ca ea să-și revină din această pierdere sau să-și găsească un stăpân nou.

O familie s-a arătat interesată de Masha, însă aceasta a fugit de la noua ei casă, la spital după stăpânul ei.