Povestea Cerbului, cu fiica lui Mădălin Voicu în rol de prezentatoare – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 13:35
 Povestea Cerbului, cu fiica lui Mădălin Voicu în rol de prezentatoare - FOTO
De luni până joi, la TVR 1, timp de o jumătate de oră, prezentatoarea Ioana Voicu şi realizatorul Mihai Răzuş ne lansează o propunere de nerefuzat - să aflăm „Povestea Cerbului”, primul şi cel mai important Festival-concurs Internaţional de Muzică uşoară din România.

Ca preambul la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2018, TVR 1 ne spune Povestea Cerbului de Aur, de la cea mai recentă ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică, cea din 2009 şi până la prima, cea din 1968.

Din 30 iulie, de luni până joi, de la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR MOLDOVA, şi pe TVR Internaţional, de la 23.50. Şi tot zilnic, la TVR 1, ascultăm „Vocile Cerbului de Aur”.

Este o poveste a marilor voci, a interpreţilor talentaţi din întreaga lume, dar şi a celebrilor artişti care au cântat cu infinită bucurie pentru publicul din Braşov şi pentru telespectatorii TVR.

Seria de emisiuni va fi un „remember” al tuturor ediţiilor Cerbul de Aur, Povestea curgând nu aşa cum ne-am fi aşteptat: de la primul la ultimul Cerb, ci invers, de la cea mai recentă ediţie – cea din 2009, până la prima ediţie – cea din 1968. 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.

De-a lungul anilor, festivalul a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.