Povestea ,,Chefi la cuţite” pe braţul marelui câştigător din sezonul 3

De: Cristiana Trifu / 29.08.2017, 12:48
Povestea ,,Chefi la cuţite” pe braţul marelui câştigător din sezonul 3
Gianny Bănuţă, marele câştigător al ceilui de-al treilea sezon al emisiunii ,,Chefi la cuţite” difuzată de Antena 1, este un exemplu de ambiţie şi determinare, căci şi-a urmărit visul în ciuda fiecărui eşec pe care l-a întâlnit pe parcursul vieţii. Pasionat de bucătărie, elevul lui Cătălin Scărlătescu are o poveste incredibilă care a stat la baza dorinţei de a demonstra tuturor contrariul, arătând că voinţa este uneori suficientă pentru a-ţi atinge obiectivul.

Reîntors pe platoul emisiunii culinare, ca invitat surpriză în sezonul cu numărul 4, Chef Gianny le-a pregătit chefilor o surpriză gastronomică aparte, desprinsă din tradiţionalul bucătăriei asiatice. În timp ce şi-a reluat locul la bancul de lucru ce l-a motivat să se autodepăşească, fostul concurentul a povestit ce s-a schimbat în viaţa lui din momentul în care a fost declarat câştigător, în urma experienţei pe care a trăit-o în echipa mov. Nostalgic, dar mai încrezător ca în preselecţiile anterioare, piteşteanul mărturiseşte că momentele petrecute în cadrul ,,Chefi la cuţite” au fost cele mai frumoase întâmplări de care a avut parte. Chef Scărlătescu, dar şi colegii de echipă au stat la temelia trofeului pe care l-a obţinut, de aceea a decis să-şi traspună povestea aventurii culinare într-un tatuaj ce ascunde o multitudine de semnificaţii.

Cu lacrimi în ochi, Iulian Bănuţă le-a dezvăluit celor din producţie că fiecare element de pe braţul său reprezintă un punct cheie al vieţii, de aceea a dorit să marcheze parcursul experienţei de care a avut parte printr-o grafică înconjurată de culoarea echipei sale, mov. Cuţitul, cel mai vizibil simbol, conturează primul pas pe care l-a făcut în cadrul emisiunii, obţinut după două încercări consecutive. Pe partea din faţă, se observă o prezenţă feminină care priveşte cu ochii spre cer, reprezentând-o pe bunica sa: ,,Este acelaşi gest pe care l-am făcut când am aflat că eu am căştigat concursul. M-am uitat spre cer şi i-am dedicat acel moment mămăiţei mele.”

Ceasul, simbol al timpului petrecut la ,,Chefi la cuţite”, ascunde şi el alt eveniment important. Întoarse, cele două linii ale ceasornicului indică ora 21:30, momentul în care a început finala sezonului 3, iar data inscripţionată, seara care i-a confirmat că voinţa şi credinţa îi sunt răsplătite printr-un câştig la care visa de foarte mult timp. Chef Gianny nu a uitat nici de omul care l-a îndrumat în aventura sa culinară, iar expresia ,,Oui, Chef”  îi este dedicată în totalitate lui chef Scărlătescu, fără de care piteşteanul nu ar fi obţinut titlul mult dorit. Recunoscător, mărturiseşte cum a învăţat de la un profesionist că în bucătărie nu există jumătăţi de măsură, iar perfecţiunea trebuie să fie un obiectiv de atins pentru orice specialist în arta culinară. ,,Fără chef Cătălin şi echipa mov nu aş fi ajuns aici”, declară fostul concurent plin de emoţie.

Din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, emisiunea fenomen ,,Chefi la Cuţite” revine pe marile ecrane, iar marele câştigător al sezonului 3 are un singur sfat pentru cei ce urmează să intre în cea mai frumoasă aventură culinară: să nu renunţe. Ambiţia şi încăpăţânarea de a reuşi sunt caracteristici necesare fiecărui concurent ce vrea să se autodepăşească. Dacă talentul, voinţa şi imaginaţia vor atinge cote maxime în noua ediţie a show-ului culinar, dar şi dacă sunt suficiente pentru a obţine trofeul sezonului  4, doar din această toamnă la Antena  1!