Povestea de dragoste dintre ”Otravă” şi ”Fabuloasa”

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 12:09
Povestea de dragoste dintre ”Otravă” şi ”Fabuloasa”
În ediţia de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, Mirela Vaida şi cei patru specialişti invitaţi permanenţi în platou vor dezbate pe tema relaţiilor de iubire pe internet, atât despre cele cu final fericit, cât şi despre pericolele care pot apărea.

Astăzi, telespectatorii Antena 1 vor putea afla povestea de dragoste dintre ”Otravă” şi ”Fabuloasa” alias Cristian Şimonca şi Diana Enciu, despre cum s-au cunoscut, cum a decurs povestea lor de dragoste şi cum au ajuns să se căsătorească.

În platoul emisiunii vor veni şi Mădălina Mihãiescu şi Dragoş Doroftei, a căror iubire a început tot online.  Cei doi s-au cunoscut în anul 2014. Ea a fost cea care l-a abordat pe Facebook. I-a scris „La mulţi ani” şi de acolo a început conversaţia lor. La scurt timp au făcut schimb de numere de telefon, au urmat convorbiri lungi, până seara târziu. Mădălina susţine că între ei a fost „dragoste la primul apel”. Recunoaşte că este foarte geloasă şi nu îi place să îşi vadă iubitul vorbind pe Facebook cu alte fete.  La începutul relaţiei avea acces la conturile lui de socializare, pentru că îi ştia parolele.  Mădălina şi George locuiesc împreună în prezent şi sunt ajutaţi de părinţii lor. 

Despre poveştile de dragoste începute în online ale celor două cupluri, dar şi despre pericolele care pot apărea în mediul online, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.