Povestea de iubire dintre Michael Schumacher şi soţia sa! Vezi cât de frumoasă e Corinna – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.12.2016, 11:21

Povestea de iubire dintre Michael Schumacher şi soţia sa! Vezi cât de frumoasă e Corinna - FOTO
Michael Schumacher se află în continuare în stare gravă după ce s-a accidentat la schi.

Avocatul lui Michael Schumacher a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fostului mare campion mondial de Formula 1, care în urmă cu doi ani a suferit un accident grav pe o pârtie de schi din Franţa. Felix Damm a afirmat că starea de sănătate a lui Schumacher este în continuare gravă, iar acesta nu poate sta în picioare nici măcar ajutat.

Alături de marele sportiv, în toată aceasta perioadă, s-a aflat Corinna, soţia lui, dar şi cei doi copii ai cuplului. Michael (46 ani) si Corinna (46 ani) sunt căsătoriţi de 20 ani, iar cunoscuţii susţin că relaţia dintre cei doi este una exemplară pentru un cuplu celebru.

Corinna a evitat iesirile in public, presa scriind despre ea ca este poate cea mai discreta sotie a unui sportiv celebru. Se ocupa de educatia copiilor si duce o viata modesta. Una din putinele ocazii in care Corinna a dat o declaratie a fost cu ocazia retargerii lui Michael Schumacher din cursele de Formula 1. Atunci a recunoscut usurata cat de mult se bucura ca sotul ei a scapat nevatamat din intrecerile sportive, marturisind ca de multe ori a fost pe cale sa lesine de emotie. Imediat dupa prima operatie, care a avut loc la scurt timp dupa ce a fost adus la spital, Corinna i-a dus sotului sau amuleta norocoasa a acestuia, pe care marele pilot o folosea la fiecare cursa. Amuleta, alcatuita din ceramica, i-a fost daruita lui Schumacher chiar de Corinna, dupa ce s-au casatorit, fiind inscriptionata cu initialele membrilor familiei.