Povestea din culise a Îngeraşilor

Apropo.ro / 20.07.2009, 00:00
Povestea din culise a Îngeraşilor
Timp de 11 luni, în Buftea, trei îngeraşi, veseli şi puşi pe şotii tot timpul, au descreţit frunţile tuturor, iar pe 24 iulie îşi iau la revedere de la telespectatori. Carina (Jennifer Dumitraşcu), Codin (Ionuţ Bora) şi Mirela (Lili Sanboeuf) au cucerit pe loc inimile colegilor de platou, iar mama lor din film (Adela Popescu) şi tatăl lor (Ioan Isaiu) s-au minunat ce copii grozavi au.

Povestea a început simplu. El, Tudor, tată de fată, îşi căuta o slujbă. Ea, Lia Damian, căuta o bonă. Şi a găsit-o în persoana lui.

Scenele amuzante nu au lipsit, iar interpretul lui Tudor, Ioan Isaiu, şi le aminteşte cu plăcere. “Era puţin ciudat la început să fiu bonă. Cînd m-au pus în bucătărie să fac de mîncare celor mici, toată lumea se aştepta să se amuze cînd făceam omletă. Dar le-am arătat eu! Îmi place să stau în bucătărie şi m-am bucurat pentru că cei mici chiar au mîncat, la final de secvenţă, mîncarea mea”. Amintiri la fel de plăcute are şi Adela Popescu.

“Pentru mine, a fost o premieră postura de mămică. Cînd i-am văzut pe Jenni şi pe Ionuţ cîtă viaţă au în ei, mi-am spus că am încurcat-o. Şi, dacă boacănele din film erau senzaţionale, credeţi-mă pe cu­vînt: dincolo de ca­mera de luat vederi era şi mai rău”, spune amuzată Adela.

În poveste a apărut şi un tată irespon­sabil şi pus pe rele (Răzvan Fodor), o vecină băgă­cioasă (Rodica Popescu Bitănescu), un detectiv mai ceva decît Columbo (Marian Rîlea), un şef isteric (Cătălin Căţoiu) dar şi o soacră năprasnică (Dana Dembinski).

Şi, ca povestea să fie completă, nu putea lipsi profe­soara de pian (Alina Grigore), un pic cam aiurită, prietena cea mai bună a mamei (Dana Rogoz) sau profesorul de dans (Mihai Petre). Iar povestea îngeraşilor a avut de toate: petrecere în jurul focului de ta­bără, lacrimi, dragoste, năzbîtii, nunţi. Într-o livadă de meri înfloriţi, îngeraşii, mai mari sau mai mici, s-au întîlnit la nunta lui Gigi (Alina Grigore) cu Ser­giu (Mihai Petre). “Ne-am jucat cu ie­duţii, am luat parte la o nuntă pen­tru prima dată în viaţa mea, am dan­sat, a fost minu­nat”, spune micuţa Jennifer.