Povestea din spatele clipului viral al săptămânii „Cristi, bă Cristi”!

De: Nicoleta Nicolae / 27.01.2016, 10:54

Povestea din spatele clipului viral al săptămânii
"Cristi, bă Cristi, bă!" este, fără doar şi poate, cea mai auzită replică din ultimele zile, iar zeci de mii de români de toate vârstele s-au amuzat teribil graţie filmuleţului în care un bărbat este muşcat de un câine, dar tot ce face este să-l strige pe...Cristi şi să fumeze.


Acum, însă, la câteva zile de la isteria stârnită pe reţelele de socializare, acesta a fost găsit şi au ieşit la iveală detalii inedite despre protagonişti.

În timp ce Cristi a trăieşte în Italia, patrupedul simpatic care a stârnit hohote de râs în toate colţurile ţării s-a stins din viaţă, anunţă Ştirile ProTv.

„Căţelul a plecat să latre într-o lume mai bună!”, a mărturisit un localnic, care a precizat de asemenea, că personajul cel mai căutat de români îşi duce viaţa în Italia, dar deţine şi un bar în localitatea natală, Broşteni, judeţul Mehedinţi.

Cel mai vizualizat şi distribuit material video din România este „Cristi, bă Cristi”, în care apare un bărbat ce fumează calm în timp ce un câine îl muşcă de o cizmă. Individul îl strigă pe stăpânul patrupedului, rugându-l să cheme animalul.

 

Tags: