Povestea Ferrari-ului îngropat în curtea unei case din Los Angeles

Apropo.ro / 11.02.2015, 10:00
De-a lungul timpului mulți au ales să-și îngroape averile în locuri numai de ei știute. Printre acestea se află și un Ferrari Dino 246 GTS.

O splendoare de mașină Ferrari de o culoare verde metalic a fost îngropată în curtea casei proprietarilor. Copiii proprietarilor au scos la lumină mașina, un model Gino 246 GTS, despre care s-a spus că ar fi valorat 18.000 de dolari. Investigatorii au descoperit că mașina fusese cumpărată de Rosendo Cruz din California, iar ulterior acesta a declarat-o furată.

ferrari

Mașina a fost descoperită la doar un an distanță după ce o poveste asemănătoare, cu o văduvă, a fost făcută publică. Femeia îngropase mașina pentru a avea resurse mai târziu.

Cruz a angajat câțiva hoți să îi fure mașina pentru a încasa asigurarea. Aceștia trebuia să o arunce în ocean, însă ei au considerat că este cu mult mai ușor să o îngroape în curtea casei proprietarului, în pământul nisipos. S-a dovedit, peste ani, o idee minunată, căci astfel s-a păstrat excelent în timp.

ferrari

Se poate ca Ferrari-ul din Los Angeles să fi fost cumpăratr de la un mecanic auto la un preț între 5.000 și 9.000 de dolari. Mașina era perfect funcțională atunci.

Urmașii proprietarilor au adus mașina la lumină și au aranjat-o, astfel că acum arată perfect. Și funcționează.

ferrari