Povestea fetei care bea benzină

De: Gabriela Voicu / 12.03.2012, 09:58
Povestea fetei care bea benzină
În ultima vreme, apar din ce în ce mai multe cazuri de manifestare a bolii Pica. De data aceasta vă prezentam o tânără care bea zilnic benzină.

O tânără din SUA bea până la 12 lingurițe de benzină în fiecare zi.

Shannon și-a demonstrat dependența neobișnuită în fața camerelor de luat vederi, ridicând o canistră de benzină și bând din ea pentru emisiunea „Dependența mea ciudată” difuzată de postul de televiziune TLC.

„La început mă gâdilă și după aceea mă arde pe gât”, explică Shannon obiceiul ei. „Deschid capacul și inhalez întâi vaporii care ies din canistră”, mai spune ea.

Consumul benzinei poate cauza arsuri, stări de vomă, diaree și, în mare parte, somnolența și moartea, potrivit reprezentanților Departamentului de Sănătate din New York.

Informațiile despre dependența tinerei vin la doar câteva zile după ce un bărbat din Carolina de Nord a murit după ce a înghițit accidental substanța inflamabilă aflată într-un borcan.

Boala care determină anumite persoane să consume produse necomestibile se numește Pica. Kerry Trebilcock, o tânără în vârstă de 21 de ani a mărturisit că îi place să consume bureți de vase, cu sos picant sau muștar.