Povestea fetelor spusa de tatici

Apropo.ro / 25.07.2005, 11:35
Povestea fetelor spusa de tatici
Se iau doi tatici... simpatici! Unul cu ștate vechi (de 3 ani) și celalalt în devenire: Cosmin Cernat și Mihai Gainușa. Despre ce discuta ei daca se întalnesc? Ei, subiecte se gasesc: soacre, pampers și iubiții fetelor, Ayana și Eva, ca orice tatic. Pana

Se iau doi tatici… simpatici! Unul cu ștate vechi (de 3 ani) și celalalt în devenire: Cosmin Cernat și Mihai Gainușa. Despre ce discuta ei daca se întalnesc? Ei, subiecte se gasesc: soacre, pampers și iubiții fetelor, Ayana și Eva, ca orice tatic.

Pana sa ne apucam de treaba, și-au povestit vacanțele, au vorbit despre noua casa în care s-a mutat Gainușa, iar Cosmin l-a asigurat, în gluma, ca deși e prea tarziu, nu-i lucru ușor sa fii tatic. N-a trecut însa mult pana au început adevaratele carcoteli…

Ai aflat primul vestea ca vei fi tatic?

Mihai: Pai bineînțeles, cui sa-i spuna, lu’ mama soacra? Mie mi-a spus întai. De fapt, știi ce a facut, și-a scris pe burtica „Salut, tati!” și mi-a zis „Ia vino sa vezi ce am pațit”. „Ce-ai pațit, mai?” Și dupa aia mi-am dat seama… a, e clar. Adica, uraaa, e claar, sunt tatic. Am și vazut-o de curand pentru ca am fost la ecografie 4d. Eu îmi doream baiat, dar acum ce sa mai zic, o veni și un baiat.

Cosmin: Noi eram de Revelion la munte și a venit foarte serioasa și mi-a zis „Mama, trezește-te, trebuie sa-ți spun ceva!” Eu am zis ca s-a întamplat ceva și atunci mi-a spus ca e însarcinata. Eu am vrut fata de la început, dar acum fac și eu ca Gainușa, vreau un baiat.

Cadouri pentru ca v-au facut fericiți mamicile?

M: Pai tocmai ce i-am facut cadou o fetița. Și o sa-i mai fac cadouri de acest gen. De fapt, noi am facut acum și un an de la casatorie și i-am daruit un inel.

C: Și eu tot un inel i-am facut cadou. Oricum ea zice ca Ayana e cea mai frumoasa medalie a ei și cel mai frumos cadou.

Plan sau întamplare?

C: A fost în plan, în primul rand datorita carierei Monicai, pentru ca unui sportiv de performanța îi vine greu sa-și întrerupa cariera, așa ca am planificat bebelușul.

M: Vezi, el trateaza asta ca pa un sport… Și la mine a fost în plan Eva, numai ca a fost totuși o mica schimbare de plan, e fetița, dar oricum noi ne dorim de la trei în sus, așa ca o veni și un baiat. Cu primul a fost mai greu.

Mai bine fata sau baiat?

C: E un copil și e minunat. Pana nu îl ai, nu îți dai seama. Pana nu am ținut copilul în brațe nu știam cum e. Bunica’mea zicea mereu „maica, sa fii sanatos și sa ai noroc”. Mie mi se pareau niște banalitați, dar de cand am copil, asta îmi doresc pentru el, nu mai conteaza daca e fata sau baiat.

M: Nu știu ce sa zic, pentru ca nu am experiența.

Numele?

C: Nevasta-mea a fost în cantonament în Tunisia și a auzit numele de Ayana și de atunci a spus ca așa trebuie sa o cheme pe fata ei. Am zis „Bine mama, eu vreau Rodica dupa mama” și un prieten bun de-al nostru, preot, a vrut Maria, deci are, vorba lui Madalin Voicu, trei nume, ca la țigani.

M: Noi am stabilit dinainte numele: daca era baiat, îl chema Calin și daca era fata, Eva. Daca o sa fac trei fete, îmi schimb numele în „Verde Împarat” și particip la basme. Numele de „Eva” a fost foarte ușor de gasit. Știi, ca sunt liste și asta era primul și n-am trecut mai departe. Și o sa o mai cheme și Ioana, ca pe bunica-mea și pe maica-sa.

Citește mai multe despre taticii haioși numai din

Tags: