Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franţa: A copilărit într-o secţie de oncologie, iar la maturitate a reuşit să învingă cancerul

Apropo.ro / 19.06.2018, 10:36
Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franţa: A copilărit într-o secţie de oncologie, iar la maturitate a reuşit să învingă cancerul
Raluca are doi copii, trăieşte în Franţa şi a reuşit să învingă cancerul. Ea îşi va împărtăşi impresionanta poveste de viaţă, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Raluca şi-a petrecut bună parte a copilăriei la locul de muncă al mamei sale – secţia de oncologie a spitalului din Alexandria.

În timpul facultăţii ea l-a cunoscut, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, pe cel care avea să-i devină soţ. El este român, plecat în Franţa de foarte mic. A fost dragoste fulgerătoare aşa că Raluca lasă totul şi pleacă în Franţa. În 2007 s-au căsătorit şi au făcut tratamente pentru că nu rămânea însărcinată. În 2009 a dat naştere primului copil, după o sarcină cu mari dificultăţi.

După prima noapte cu copilul acasă, soţul ei începe să devină gelos pe copil şi să se îndepărteze. Raluca a intrat în depresie şi s-a îngrăşat 28 de kilograme. Şi pentru că soţul ei nu se mai simţea atras de ea, a început să ţină cure drastice. După ce-a revenit la silueta de dinainte, relaţia cu soţul ei s-a îmbunătăţit şi a rămas din nou însărcinată. La auzul acestei veşti, soacra şi soţul i-au cerut să avorteze copilul, însă Raluca refuză şi-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Raluca a realizat din nou ce fel de om este bărbatul cu care avea doi copii în momentul în care au fost invitaţi la o nuntă în România şi el a obligat-o să slăbească şi să meargă la solar înainte de a se întoarce în ţară, ca să nu îl facă de râs.
Necazurile cu soţul ei nu s-au oprit aici şi, pe lângă acestea, Raluca este diagnosticată în 2012 cu cancer colonorectal. Nici măcar diagnosticul nu îi apropie, soţul îi spune: „sper să mori de cancer.”

După o perioadă extrem de dificilă, Raluca a reuşit să învingă cancerul şi acum crede că este destinul ei să ajute şi alţi oameni să lupte această boală cruntă, la fel cum a făcut şi mama ei.
Întreaga poveste de viaţă a Ralucăi, desprinsă parcă din filme, şi felul în care a reuşit să treacă peste greutăţile de neimaginat, telespectatorii le vor putea afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1.