Povestea lui Ştefan Stan

De: Mioara Tronaru / 22.06.2013, 10:00
Povestea lui Ştefan Stan
Weekend-ul acesta, Ştefan Stan, prima Voce a României, porneşte alături de band-ul său în turneul de promovare a albumului de debut "Povestea mea", album produs sub label-ul Universal Music Romania de Ha Ha Ha Production şi lansat pe 23 mai.

Primul concert din seria celor 15, câte va susţine în cadrul Caravanei Distracţiei Golden Brau, va avea loc duminică (23 iunie), ora 20.00, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucureşti. Artistul îşi aşteaptă fanii, cu mic cu mare, promiţându-le un show live absolut spectaculos, interactiv, cu dans, concursuri şi multe surprize, totul pe un mixt de ritmuri –  blues-pop, rock, de la piese de club până la balade. “Sunt extrem de fericit la gândul că voi cânta în faţa a mii de fani din toată ţara! Pentru toţi am pregătit o serie de surprize, iar pentru cei mai talentaţi dintre ei am un loc în plus pe scenă, alături de mine. Vom cânta şi vom dansa împreună, vom spune poveşti… căci fiecare dintre cele 12 piese de pe albumul meu derulează o poveste… a mea şi a voastră. Cu toţii ne vom regăsi în “Povestea mea”, căci fiecare a iubit sau iubeşte, a suferit, şi-a pierdut speranţa, şi-a împlinit visuri… “, spune Ştefan. Pe lângă piesele de pe noul album, Ştefan Stan îşi va răsfăţa publicul şi cu piese din repertoriul internaţional, pe care le interpretează magistral în manieră proprie.

Cele 15 oraşe în care Ştefan Stan îşi va lansa noul album în Caravana Distracţiei Golden Brau sunt: Bucureşti 23-iunie; Slatina 29 iunie; Craiova 6-iulie; Drobeta 13-iulie; Arad 20-iulie; Deva 28-iulie; Turda 3-august; Bistriţa 10-august; Piatra Neamţ 17-august; Bacău 24-august; Focşani 31-august; Galaţi 7-septembrie; Tulcea 15-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzău28-septembrie.