Povestea merge mai departe

Apropo.ro / 13.06.2005, 10:53
Povestea merge mai departe
Dupa o pauza de mai bine de trei ani, formația Vama Veche s-a întors cu un mega-concert. Mai bine zis, Tudor Chirila & Co. au reușit sa umple ochi Sala Palatului, ca în vremurile bune. Peste 5000 de persoane s-au îngramadit sa-și cumpere bilete, pe bune sau la negru, pe scaune

Dupa o pauza de mai bine de trei ani, formația Vama Veche s-a întors cu un mega-concert. Mai bine zis, Tudor Chirila & Co. au reușit sa umple ochi Sala Palatului, ca în vremurile bune. Peste 5000 de persoane s-au îngramadit sa-și cumpere bilete, pe bune sau la negru, pe scaune sau în picioare, cu 150 sau cu 300 de mii de lei.

Deși pe afișe era anunțat ca vor canta piese de pe ultimul album, doar doua au fost noi, în rest veteranele „Am doar 18 ani”, „Vama Veche”, „De ce” au fost cantate de întreaga sala dupa ce Tudor a dat primul impuls vocal.

Același Tudor vesel, comunicativ, pontos dar și mult mai aratos decat înainte :). Asta probabil și datorita meniului vegetal pe care cantarețul îl consuma mai nou. Burta a disparut, în locul ei au înflorit însa niște mușchiuleți de toata frumusețea. Și pe langa faptul ca de data asta chiar arata bine (o fi vina apei plate cu care a înlocuit alcoolul în ultimul timp), Tudor a fost și foarte energic. A dansat, s-a purtat ca și cum s-ar fi aflat pe o scena de teatru și a comunicat cu prim-ministrul Tariceanu care era prezent în sala ca de altfel, la toate concertele de anvergura.

Mergand pe ideea expusa de catre solist în cadrul emisiunii ApropoTV, sound-ul formației a fost într-adevar schimbat. În afara de colaborarea house cu DJ-ii de la Silent Strike, formația Vama Veche are și noi elemente în componența: un violonist, înca un clapar și un trompetist. Tudor Chirila a declarat în dialogul cu Andi Moisescu, faptul ca se dorește doar o schimbare de sunet și nu de stil. Și s-a ținut de cuvant. Piesele noi sunt oarecum asemanatoare cu cele vechi, cu toate ca se poate sesiza o diferența în ceea ce privește maturitatea liniilor melodice.

Afla ce alte surprize a mai rezervat Vama Veche numai din

Tags: