Povestea necenzurată a milionarul Dragoş Săvulescu. S-a căsătorit cu Miss Universe

De: Cristiana Trifu / 12.02.2018, 13:33
Povestea necenzurată a milionarul Dragoş Săvulescu. S-a căsătorit cu Miss Universe
Milionarul Dragoş Săvulescu, fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo, acum producător de filme la Hollywood, a vorbit deschis despre aspecte mai puţin ştiute ale vieţii sale, despre relaţia cu fosta Miss Universe Albania - Angela Martini, dar şi despre luna lor de miere.

”Viaţa mea a devenit ca un film, în special de doi ani încoace, de când sunt cu Angela.  Asta pentru că atunci când eşti împlinit ca bărbat, atunci când ţi-ai găsit acea persoană lângă care simţi că nu mai ai nevoie de nimeni, într-adevăr viaţa devine ca un film. E un film frumos, de dragoste şi de acţiune”, mărturiseşte Dragoş Săvulescu.

Milionarul susţine că de-a lungul  timpului a fost ţinta multor neadevăruri şi a fost descris drept un personaj care nu are deloc legătură cu el cel real.

”Foarte multe neadevăruri s-au spus despre mine. Sunt o persoană care face afaceri, este adevărat, care trăieşte într-un mediu strălucitor astăzi, numai că valorile care stau la baza a ceea ce sunt acum sunt de natură morală şi spirituală. Îmi voi aminti întotdeauna de un moment din copilărie, când am văzut un bolid, în Rahova, acolo unde locuiam eu şi mă întrebam dacă vreodată voi putea să am propria maşină, o astfel de maşină. Părea un vis, ceva foarte greu de realizat pe atunci”, recunoaşte Dragoş Săvulescu.