Povestea românilor de pretutindeni: „Te întorci acasă” – Vescan feat. Aris.

De: Cristiana Trifu / 04.12.2017, 16:42
Povestea românilor de pretutindeni:  „Te întorci acasă” – Vescan feat. Aris.
Artistul Global Records, Vescan, a lansat de Ziua României single-ul „Te întorci acasă”, feat. Aris, o piesă dedicată românilor aflaţi departe de cei dragi, o piesă despre dorul de familie, de casă şi despre alegeri făcute în speranţa unui viitor mai bun.

„Mă bucur să încep albumul cu piesa , alături de Aris, o voce foarte bună. Este o melodie de care m-am ataşat încă de la primele versuri şi note. Dorul de prieteni, familie şi de locurile în care ai crescut nu poate fi compensat cu nimic. Chiar dacă eşti plecat în alt oraş, ţară sau pe alt continent, un singur loc de pe hartă poate fi numit acasă: ! De producţia piesei s-a ocupat F. Charm, cu care am lucrat foarte bine în studio, iar de video –  C-Film, care a realizat totul într-un timp foarte scurt”, spune artistul.

La rândul ei, Aris declară că şi pe ea mesajul piesei a emoţionat-o şi că este  foarte încântată de colaborarea cu Vescan. „Îmi place să cânt piese în care cred, iar eu cred în această melodie. Mesajul este unul foarte puternic, reprezintă viaţa aşa cum este ea, de cele mai multe ori grea. Sunt sigură că mulţi oameni se vor regăsi în versurile piesei şi că, într-o zi, se vor întoarce ”, adaugă artista.

În videoclip joacă actorul Andrei Radu, câştigătorul premiului pentru „Cel mai bun actor”, secţiunea individual, la Gala HOP 2016.