Povestea superbei românce care a ajuns din Playboy în paturile milionarilor lumii!

Apropo.ro / 23.12.2014, 10:18
Povestea superbei românce care a ajuns din Playboy în paturile milionarilor lumii!
Antoanela este o româncă frumoasă şi ambiţioasă. Cu aproape şapte ani in urma, a pozat pentru revista Iepuraşului cu papion – ediţia română.

După mai multe apariţii la tv, Antoanela Samoilă a dispărut, practic, din ţară. Ea s-a mutat în Elveţia, la Geneva, unde a cunoscut un milionar, Jeremy Boujnah, deţinător, între altele, al mai mai multor spaţii de magazine la Paris, pe Champs-Elysees.

Acesta s-a îndrăgostit de ea, a copleşit-o cu cadouri, între care câteva apartamente de lux în Bucureşti, automobile de colecţie, ceasuri scumpe şi bijuterii,  mai puţin … un inel de logodnă şi o verighetă. Asta fiindca Jeremy, după ce a divorţat de sotie din cauza Antoanelei (ale cărei fotografii nud din revistă au fost expuse ca probe în procesele de divorţ şi partaj), s-a căsătorit cu o frumuseţe latino-americana, cunoscută într-un club de noapte, conform cancan.ro.

Cu toate acestea, Jeremy nu a putut renunţa nici la Antoanela şi a continuat să o întreţină, până când românca a cunoscut la New York un alt milionar, pe antreprenorul grec Alexandros.

Mai multe poze cu Antoanela AICI