Povestea surorilor care au impreuna 308 ani

Apropo.ro / 04.11.2011, 12:35
Povestea surorilor care au impreuna 308 ani
Hilda, Jean si Mary, trei surori longevive din Marea Britanie, au 107, 104, respectiv 97 de ani.

Trei surori din Marea Britanie, Hilda Greening, Jean Underwood si Mary Hunt, au ajuns impreuna la varsta de 308 ani, Cea mai mica dintre ele, Mary, are „doar” 97 de ani, cea mai mare este Hilda, cu 107 de ani implinti de curand, iar Jean are 104 ani. Impreuna au 12 copii, 17 nepoti si 29 de stra-nepoti.

Hilda, Jean si Mary s-au nascut in Winchcombe, Gloucestershire si au locuit impreuna intr-un dormitor. Femeile au renuntat la scoala destul de devreme pentru a-si gasi un loc de munca.

Hilda (stanga) si Mary

Hilda s-a casatorit in 1931 cu iubirea ei din copilarie, Cyril Greening, care a murit la varsta de 84 de ani. La noua ani distanta, Jean s-a maritat cu Arthur Underwood, cu care a avut doua fete. Cea mai mica dintre surori, Mary Hunt, locuieste in Twyning, Gloucestershire. Ea si sotul ei, gradinarul William, au avut cinci copii.

Surorile au lucrat ca menajere multi ani. Sanatatea Hildei Greening este foarte buna si nici macar nu ia alte pastile in afara de paracetamol si ceva pentru artrita. Faptul ca cele trei surori au varste atat de inaintate nu reprezinta o curiozitate pentru ele, mai ales ca si parintii lor au trait 85, respectiv 88 de ani.