Povești pentru o lună a iubirii

Apropo.ro / 28.01.2013, 17:10
Povești pentru o lună a iubirii
A apărut numărul de februarie GLAMOUR!

Nu există lună mai potrivită decât februarie pentru un pictorial cu Victoria Beckham, vedeta care se declară superîndrăgostită de soțul ei chiar și după 14 ani de căsnicie. „David e uimitor. Dar e și el un bărbat ca toți ceilalți. Însă este cel mai de ajutor tătic pe care l-am văzut. Sunt foarte norocoasă că-l am alături”, a declarat Victoria într-un interviu exclusiv pentru revista GLAMOUR. Invitată în calitate de editor al ediției GLAMOUR SUA, fosta cântăreață pop a vorbit deschis despre proiectele sale, despre mariajul ei, despre felul în care își reinventează constant viața și… de ce, poate, s-ar gândi să aibă un alt copil.

Debate GLAMOUR: A venit momentul să lămurim acest lucru o dată pentru totdeauna: femeile se îmbracă pentru a fi admirate de bărbați sau de către celelalte femei?

La cum se tot așterne zăpada pe străzi, este momentul să investești în niște tricotaje pentru ultima lună de iarnă sau niște haine din blană ecologică – chiar nu vrem să atragem mânia celor de la PETA.

Dacă bugetul tău încă nu și-a revenit după cheltuielile de Sărbători, poți să faci niște economii dacă în această lună te vopsești acasă. Beauty Editorul GLAMOUR îți spune care sunt detaliile practice de care trebuie să ții cont.

Plus: Lucian Broscățean, un designer sub lupă. De la debutul în 2008 la Romanian Fashion Week, el a surprins cu alte câteva colecții, ultimele prezentate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week.

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 28 ianuarie, la toate chioșcurile de ziare!

Intră zilnic pe www.glamourmagazine.ro și află ultimele tendințe de fashion și beauty, știri despre vedetele hollywoodiene și recomandări de filme, evenimente, muzică și cărți.