Poza zilei: Ai vazut vreodata un rinozaur?

Apropo.ro / 12.10.2011, 16:07
Poza zilei: Ai vazut vreodata un rinozaur?
Un rinocer a incercat sa riposteze cand a fost luat prin surprindere de afectiunea neobisnuita a unui strut jucaus. Iata ce a iesit!

Rinocerul Kai este cea mai noua achizitie a gradinii zoologice Woburn Safari Park din Bedfordshire, iar misiunea lui este sa se imperecheze cu femelele Mkuzi si Mtuba-tuba.

In timp ce incerca sa-si impresioneze potentialele partenere, Kai a fost luat prin surprindere de un strut, care s-a apropiat periculos de mult de rinocerul gigantic.

„Se stie ca strutii nu sunt foarte inteligenti, creierul lor fiind mai mic decat unul dintre globii oculari, asa ca probabil pasarea a incercat sa fie prietenoasa”, a explicat Abi Crowley, marketing manager al Woburn Safari Park.

Rinocerul nu mai intalnise niciodata un strut si a incercat sa se apere de pasarea nazdravana ridicand picioarele din spate.

Momentul in care Kai pregatea atacul asupa „inamicului” cu pene, a fost fotografiat, iar rezultatul este cu totul altul decat ar fi fost cel al interactiunii dintre cele doua animale.

Spre amuzamentul nostru, Kai si strutul par sa formeze un animal neidentificat, pe care noi l-am numit „strutozaur”.