Poze compromiţătoare cu Daniela Crudu! „Unele sunt grave rău…”

De: Nicoleta Nicolae / 12.12.2014, 09:04

Poze compromiţătoare cu Daniela Crudu!
La mai multe luni de la despărţirea Danielei Crudu de Mihai Costea, lucrurile nu s-au tranşat definitiv între cei doi.


Fotbalistul a plecat din apartament fără ca măcar să-şi ia toate hainele de la ea şi s-a mutat cu chirie într-un apartament din zona de nord a Capitalei. A ales această zonă pentru a fi aproape de Alina, tânăra din Vâlcea cu care a avut o relaţie în paralel cu Daniela Crudu.

Însă nu doar hainele rămase în apartamentul Cruduţei îi mai leagă pe cei doi, ci un lucru mult mai… compromiţător. „Mihai are la el multe fotografii cu Daniela din perioada în care erau împreună. Unele sunt grave rău, daca apar undeva, nu mai iese fata din casă o săptămână. Noroc ca Mihai nu e genul care sa le dea presei, că până acum Daniela era out din televiziune”, a povestit un apropiat al fotbalistului pentru WOWbiz.ro.


Setul de poze la care face referire sursa ar putea fi şi unul dintre motivele pentru care Daniela nu l-a atacat foarte dur pe Mihai dupa ce s-a despărţit de acesta. „Daniela ar avea ce povesti, pentru că Mihai i-a facut multe. Părerea mea e că n-o să deschidă niciodată gura”, mai declarat amicul Danielei.